tirsdag 8. februar 2011

5 dager til avreise!



Hei!

Nå begynner vi å bli ganske reiselystne her vi sitter. Vi er hos Tina for å få på plass de siste detaljene før avreise. Har booket hostel i Cape Town, Afrique du Sud Youth hostel, der vi skal bo de 4 første nettene i Afrika. Det ligger ikke langt vekke fra Cape Town Stadium, der vi skal på U2-konsert fredag 18. februar! Woohoo! Noe det ikke går så bra med, er pakkingen. Utrolig vanskelig å føle at man skal skvise livet sitt ned i en 75 liter sekk for 4,5 mnd på tur. Klare er vi derimot på at livene våre ikke skal henge med oss på turen, vi skal nyte hvert sekund, og lukte, smake, se, og føle på det som er!
Tina har laget ett fantastisk verdenskart som grovt viser stoppene på turen vår, slik at dere kan følge litt med på den geografiske delen etter hvert som dere leser ;)

Vi gleder oss til neste innlegg skal inn, for da sitter vi nemlig i Afrika :D

På gjensyn, eller Totsiens, som de sier på Afrikaans!

2 kommentarer:

  1. Er så glade på dåkes vegne - dette blir en fantastisk tur,der dere vil få minner for resten av livet. Klemmer fra mamma Unni

    SvarSlett
  2. Hei,høyrest heilt fantastisk ut detta,må sei eg synest deke er tøffe som tør å ta ein sånn tur,men du Tina er sikkert akkurat som mor di,glad i å reise til plasser ingen vanleg turist reiser,gler meg til å lese meir frå den spennande turen dekas,kos deko :o)

    helsing frå Wenche, kusina til mamma Unni :o)

    SvarSlett